post-image 28 januari 2021

Park hotell väljer Nenda

Park Hotell i Linköping väljer Nenda som innehållsleverantör till sin helt nya molnbaserade Tv-lösning. Via en app på Tv:n levererar Nenda både Tv-kanaler, filmer och serier. Dessutom ska de nya funktionerna ”egen kanal” och ”day passes” skapa extra intäkter. Så här tänkte Park Hotel Linköping när de skulle byta Tv-lösning. 

Marcus Jonsson, ägare av Park Hotell Linköping säger, ”Eftersom det nu finns ett streamat alternativ från Nenda blev det enkelt att välja när jag skulle uppdatera min Tv-lösning. Jag valde Philips Media Suite och Nenda. Genom Media Suite får jag en Android-TV som har inbyggt chromecast som fungerar, vilket är något som gästerna efterfrågar. Nenda är en streamingapp som jag installerar på Tv:n. Den ger mig all annan underhållning som mina gäster efterfrågar: Tv-kanaler med ett programarkiv där man kan se alla prgram som sänts den senaste veckan, nya filmer, barnunderhållning etc. Vi hoppas också på att de funktionerna som gör att vi kan lägga in egen reklam eller informationsvideos, eller sälja sportkanaler kommer ge ett bidrag som gör vår TV-investering kostnadsneutral”. 

Funktionen ”egen kanal” gör det möjligt att lägga in egna video bland Tv-kanaler och filmer. Filmerna kan göra gästerna hungriga eller sugna på att konsumera andra tjänster som hotellet erbjuder. Genom ”day passes” kan gästen själva köpa till kanalpaket och filmer som de vill konsumera, utan att hotellet behöver betala en krona. Istället får hotellen en provision.

Per Romild, head of sales på Nenda säger, ”Det är spännande att vara en dela av en lösning som skapar så mycket värde för både ägare och gäst. Vår målsättning på Park Hotell Linköping är att göra Tv-tjänsten helt kostnadsneutral genom den merförsäljning som tjänsten skapar.

För mer information; 

Carl Johan Barnekow, Head of Marketing & Co-founder, Nenda AB

[email protected]

+46 (0) 736 88 92 37