06 april 2022

Varför Kavat Vård rekommenderar TV-lösningen Care Complete

Följ med oss till Kavat Vårds senaste boende i Upplands Väsby där platchenfen Jennifer Skanhe berättar om varför de har valt lösningen Care Complete i både rum och gemensamma utrymmen! 

Sammanfattat för dig som hellre läser:

“När vi valde TV-lösning då tittade vi på Care Complete som är en smidig för oss på ett äldreboende som ger lite av en hotellkänsla. Att du kan flytta in och ha TV:n på plats.

Det är så mycket som du måste ta med dig när du flyttar in på ett boende och kan då helt släppa tanken på att transportera en egen TV.

För den boende som då vanligtvis har både box och TV med två kontroller, så ger det oss som personal att navigera med en fjärrkontroll, på en TV-apparat där vi har appar, TV-kanaler, youtube och tillgång till musik. Vi kan fritt välja mellan vad vi vill se just nu, det som sändes i morse, eller i gårdagens program. Så det är supersmidigt och väldigt lätt att hantera, både för boende och oss personal.

Jag skulle verkligen rekommendera Care Complete för andra äldreboenden, att välja den här TV-lösningen. Den är jättesmidig för oss i personalen att arbeta med och den ger en ökad lyxkänsla för de som flyttar in, att slippa tänka på sin egen TV-apparat, jag skulle verkligen rekommendera den” säger Jennifer Skanhe på Kavat Vård.