post-image 11 juni 2021

Tokeryds Herrgård blir 100% molnbaserat

Tokeryds Herrgård har valt Nenda och Philips Media Suite för att kunna tillhandahålla 100% molnbaserad streamad TV-underhållning, distiruberad av Nonius. Därmed kombineras vackra landskap och arkitektur från början av 1800-talet med den senaste tekniken och underhållningen, som erbjuder gästerna det bästa av två världar!

Tokeryds önskade ett modernt underhållningsalternativ för sin nya herrgård. Deras kriterier var en TV-tjänst som är molnbaserad och erbjuder ChromeCast inbyggt. Nenda levererar tillsammans med Nonius alla dessa kriterier och mycket mer, i ett ekonomiskt gynnsamt paket. Nenda erbjuder Sveriges mest ikoniska TV-kanaler, tillsammans med en stor on-demand-katalog med populära filmer, serier, konserter, dokumentärer och mycket mer. Nendas unika funktioner och användarvänlighet gör det till ett idealt val, inte bara för Tokeryd utan även deras gäster.

”När Tokeryds såg vad Nenda hade att erbjuda blev beslutet väldigt enkelt för dem. Hade de valt det vanliga, linjära TV-alternativet hade Tokeryds behövt investera i parabolantenner, head ends, toppboxar och många andra kostnader. Med Nenda är allt plug and play, allt herrgårdens behöver är en bra Wi-Fi anslutning. Eftersom Nenda är molnbaserat kan vi lagra allt innehåll som sänds under den senaste veckan, vilket innebär att gästerna har 80 gånger mer innehåll att närsomhelst titta på. Nenda erhåller många fantastiska funktioner för att tillgodose gästerna, tillsammans med add-ons som gästerna kan köpa där hotellet kan tjäna provision på varje köp”, säger Per Romild Head of Sales och Co-founder på Nenda.