post-image 26 mars 2024

Sveriges största gymanläggning väljer Nenda EffectTV

Nu tar Sveriges största gymanläggning till ytan ett stort steg in i framtiden med Nenda EffectTV. Factory Fitness Norrköping har över 1000 besökare per dag och över 20 skärmar runt om i lokalen. Med sina gymanläggningar runt om runt om i landet strävar de efter att förbättra träningsupplevelsen för sina medlemmar. Factory Fitness i Norrköping har i strävan att skapa en motiverande träningsmiljö valt att installera Nenda.

Förutom de vanliga TV-kanalerna kommer Nenda EffectTV att erbjuda en ny dimension för medlemmarna på Sveriges största gymanläggning. Här kan de fördjupa sig i inspirerande kanaler som inte bara höjer atmosfären utan också ger extra motivation under träningspassen. Från actionfyllda sporter till virtuella träningsupplevelser – allt är utformat för att göra träningsstunden både roligare och mer inspirerande.

Med Nenda EffectTV-appen kommer gymmet nu också enkelt kunna inkludera sina egna reklamfilmer som visas regelbundet i de nya kanalerna. Detta ger dem en smidig kanal för att kommunicera erbjudanden och viktig information till medlemmarna.

Varmt välkommen till framtiden, Sveriges största gymanläggning!