post-image 26 februari 2024

Sigtuna Kommun väljer Nendas streamade TV-lösning 

Den växande trenden att övergå till streamad TV-underhållning har blivit alltmer populär bland svenska kommuner. Fler och fler beslutsfattare inser de många fördelarna med detta byte: det är enkelt, tryggt, kostnadseffektivt och framför allt erbjuder det bättre underhållning för dem som behöver det som mest!

Genom att använda Nendas tjänst kan vårdtagarna nu njuta av underhållning som de är bekanta med från sina hem. Istället för att vara begränsade till endast linjära TV-kanaler och en fast TV-tablå, öppnar Nenda upp en värld av möjligheter. Att välja Nenda innebär tillgång till ett stort antal fler program, inklusive all underhållning som har visats på TV under den senaste veckan. Dessutom ger tjänsten möjlighet att lägga till eget videomaterial direkt i plattformen, såsom träningsprogram, rehabiliteringsövningar eller filmer avsedda för personalens användning.

Vi hälsar Sigtuna kommun välkomna till Nenda och ser fram emot att erbjuda er och era vårdtagare en förbättrad och mer anpassad underhållningsupplevelse!