post-image 10 augusti 2021

Röingegården installerar film- och sportrum tillsammans Nenda

Stockholm, 10e augusti 2021. Nenda har nu ingått i ett nytt avtal med Röingegården för att tillhandahålla innovativ underhållning på deras vårdinrättning. Röingegården är en organisation som hjälper kvinnor och män att besegra psykisk ohälsa och börja ett bättre liv. Lösningen från Nenda är både innovativ och banbrytande för vårdsektorn och erbjuder också en mer mångsidig innehållsportfölj.

Nenda-appen är i hög grad anpassningsbar på varje TV vilket innebär att Röingegården kan erbjuda olika underhållningsalternativ till sina boende utan att behöva betala för flera prenumerationer. Istället för att bara erbjuda olika TV-kanaler kan Röingegården erbjuda olika sorters underhållning i diverse gemensamma utrymmen på anläggningen. På Röingegården har de nu dedikerat flera gemensamma utrymmen med olika innehållsutbud, vilket är ogenomförbart för andra tjänsteleverantörer. På Röingegården har nu vissa gemensamma utrymmen sportkanaler, medan andra har filmer och serier on-demnad.

Nenda lagrar också allt TV-innehåll som har sänts på TV-kanalerna den senaste veckan, vilket innebär att invånarna får 80 gånger fler program att titta på jämfört med linjär TV.

”Här på Nenda ser vi alltid fram emot att växa och utöka våra partnerskap. Vår mångsidiga app är det mest passande alternativet för Röingegården för att kunna erbjuda olika underhållningsalternativ för samtliga boende, till en överkomlig kostnad och utan mycket fysiskt underhåll. Med Nenda, är allt som krävs en Smart-TV och en internetanslutning. Med den bästa underhållningen på ett och samma ställe kan Nenda enkelt anpassas för att tillgodose tittarnas behov”, säger Carl Johan Barnekow, CMO och Co-founder på Nenda.