post-image 26 oktober 2023

Pubkedjan Lion Bar väljer Nendas Effect TV – “En produkt som gynnar alla”

[Stockholm den 26 oktober] – Nenda avslöjar att de blir en permanent del av det “svenska folkets vardagsrum” Lion Bar. Nu sänds Nendas underhållning och digitala skyltning på alla Lion Bars enheter genom nya EffectTV.

Pubkedjan Lion Bar har över 20 etableringar runt om i Sverige och växer sig fast i hjärtat hos fler och fler svenskar. Nu skriver de avtal med Nenda för att lyfta deras atmosfär till nästa nivå. Nenda är kända för sitt nytänkande sätt inom B2B-Branchen och har precis lanserat deras nya allt-i-ett tjänst EffectTV som ger Lion Bars gäster enkel tillgång till fängslande, stämningshöjande och roligt content.

Tjänsten erbjuder en stort utbud av alternativa kanaler, vid sidan om vanlig TV. Nu kan de extremsport-intresserade kolla på ThrillseakersTV, Lion Bar kan bjuda på AW-känsla med BarVibesTV eller sända roliga bloopers med AFV(Americas Funniest Videos). Men de kan också streama sport från TV4. Genom detta samarbete kombinerar företagen sina respektive styrkor för att erbjuda både en kulinarisk och underhållande upplevelse.

Förutom underhållning kan Effect TV sända ut personliga digitala skyltningar så att kunderna möts av Lion Bars nya erbjudanden direkt på plats i restaurangen. Dessa kanaler spelas då i 10 minuters intervaller och avbryts sedan av en digital skylt. Effect TV erbjuder även flexibiliteten av att välja vilken enhet som ska sända vad medans allt styrs enkelt och centralt via mobil eller dator. 

Carl-Johan Barnekow, CMO och grundare av Nenda säger “Vi är entusiastiska över att tillsammans med Lion Bar kunna erbjuda våra kunder något helt unikt och underbart. Det är en produkt som gynnar alla, både kunden och restaurangen”

“Lion Bar är glada över en lösning där vi kan styra alla våra enheter på en och samma gång genom en enkel app. Det skräddarsydda innehållet tillsammans med de digitala skyltarna gör detta till ett självklart samarbete för oss.” Säger Abraham Cakir på Lion Bar.