post-image 19 november 2019

Nenda tecknar avtal med Stingray för att underhålla resenärer med konserter över hela världen

Amsterdam, Stockholm, 19e november 2019. Den svenska streamingpionjären Nenda har tecknat ett avtal med Stingray, ett ledande musik-, media- och teknikföretag, för att tillhandahålla on-demand underhållning från Stingray Qello, Stingray DJAZZ och Stingray Classica till besöksnäringen. Partnerskapet har som syfte att skapa exceptionella TV-upplevelser på rummet för turister och affärsresenärer.

Stingray Qello, som har beskrivits av Forbes som ”Konsertfilmernas och dokumentärernas Netflix”, levererar ett innehåll med tusentals uppträdanden av globala stjärnor som Lady Gaga, Taylor Swift, Paul McCartney, Katy Perry, Imagine Dragons, Rolling Stones, och många fler. Stingray DJAZZ inspirerar och fängslar med de största konserterna, föreställningarna och dokumentärfilmerna från hela världen, med samtida visionärer, kommande virtuoser och tidlösa legender från årtionden tidigare. Stingray Classica levererar de mest prestigefyllda operorna, klassiska konserterna och operorna filmade i högsta kvalitet i konserthus, festivaler och operahus från hela världen.

”Med Stingrays premiuminnehåll, inklusive de mest ikoniska konserterna genom tiderna och de senaste föreställningarna av dagens största artister, kan vi erbjuda något helt nytt för besöksnäringen.” säger Anders Hässel, VD och medgrundare på Nenda.

”Vem skulle inte vilja ha på sin favoritkonsert samtidigt som de gör sig redo för en natt på stan? Jag vet att jag skulle.”

”På Stingray tror vi starkt på att släppa lös musikens kraft för att leverera den bästa musikunderhållningen överallt”, kommenterade Mathieu Péloquin, Senior Vice President, Marketing and Communications of Stingray. ”Avtalet med Nenda gör att vi kan förbättra vistelsen för tusentals turister och affärsresenärer genom att få mer musik till deras vistelse.”

— Slut —

Om Stingray

Montrealbaserade Stingray Group Inc. (TSX: RAY.A; RAY.B) är ett ledande musik-, media- och teknikföretag med över 1200 anställda över hela världen. Stingray är en premiumleverantör av utvalda direct-to-consumer- och B2B-tjänster, inklusive ljudbaserade tv-kanaler, mer än 100 radiostationer, SVOD-innehåll, 4K UHD-tv-kanaler, karaoke produkter, musik i butik och musikappar, som har laddats ner över 150 miljoner gånger. Stingray når 400 miljoner prenumeranter (eller användare) i 156 länder. För mer information: www.stingray.com

For more informationplease contact


Anders Hässel, CEO & Co-founder
Nenda
+46 (0) 70 885 23 02
[email protected]

Mathieu Péloquin, Senior Vice-President, Marketing and Communications
Stingray
+1 514-664-1244, ext. 2362
[email protected]