post-image 20 februari 2020

TV4 Media och Nenda ingår i nytt kontrakt

Stockholm, 20 februari 2020. B2B TV-innovatören Nenda har idag tillkännagivit sitt nya avtal med jätten TV4 Media. Affären ger Nenda distributionsrättigheter B2B till några av de mest framstående och ikoniska kanalerna i Sverige. Affären, tillsammans med Nendas befintliga linjära kanaler och on-demand innehåll, sätter Nenda i framkant inom B2B TV-branschen.

TV4 Media är det enskilt mest etablerade tv-konglomeratet i Sverige och har kommando över Sveriges största publik för kommersiella TV-kanaler. Den prisvärda TV4 Media repertoaren inkluderar TV4, Sjuan, TV12, TV4 Fakta, TV4 Film och TV4 Guld, tillsammans med C More mycket populära filmkanaler, TV-serier och sportkanaler.

Nenda kommer nu att kunna tillhandahålla det mest anmärkningsvärda innehållet som ses på nationell nivå och integrera det i deras B2B TV-infrastruktur.

”Vi på Nenda är mycket glada över att ha signerat med TV4 Media. Den här affären är en mycket meningsfull och game changing milstolpe för Nenda eftersom det är ett bevis på det värdeskapande som våra unika affärsstrategier ger till innehållsleverantörer, till våra kunder och till konsumenter inom B2B-sektorn. Vi är glada över att kunna presentera en ‘Better-than-home’ upplevelse till konsumenterna samt en ökad intäktspotentialen till våra partners, säger Anders Hässel, VD och grundare av Nenda.

— SLUT —

For för mer information, kontakta

Anders Hässel, CEO & Co-founder, Nenda AB
[email protected]
+46 (0) 70 885 23 02

Carl Johan Barnekow, Head of Marketing, Nenda AB
[email protected]
+46 (0) 736 88 92 37