Hej Pitcher’s!

På den här sidan har vi lagt korta exempel på kanaler som vi tycker kan passa på Pitcher’s Mariatorget. Märk att vi har lagt till bokmärken där kanalen bryts av för att sända erbjudanen och reklam. Kanalerna är oftast mellan 4 – 8h långa men här har vi kortat ner det för att spara plats. De flesta kanalera uppdateras med nytt innehåll löpande. Vi har även lagt till en referensvideo från John Scotts Kungsgatan och exempel på fler kanaler längre ner på sidan.

Vetenskapen säger att genom att huvuddelen av det ni visar är underhållning och inte reklam, får era egna erbjudanden högre obsvärde. Enligt många studier ger kombinationen minst 3x mer effekt när det gäller att påverkar gästerna att köpa mer och stanna längre.

Alltså: Mer underhållning för gästen – mindre störande reklam – bättre resultat – superenkel app att använda!

Se fler kanaler på nenda.com/effect-tv/

Hoppas att ni ska gilla!

https://vimeo.com/757619032
Kanal: FireplacePitcher’s Mariatorget – Exempel första 15 min
Kanal: BarVibes Pitcher’s Mariatorget – Exempel första 10 min

Demo av appen

I appen kan ni välja mellan många olika kanaler och vilken box som ska visa vad. Antingen kan ni på huvudkontoret påverka alla boxar runt om i sverige. Eller så kan de enskilda resturangerna ändra i sina specifika boxar. Ni kan även schemalägga kampanjer och planera upp hela året på en gång. Oavsätt vilken kanal ni väljer att visa så spelas ert innehåll upp i ”reklampauserna”.

Instruktionsvideo av Appen

Referensvideo från John Scotts

Referens: John Scotts

Fler tips på kanaler – kortade exempel

I appen får ni tillgång till en mängd kanaler i olika teman som uppdateras löpande. Oavsätt vilken kanal ni väljer att visa så spelas ert innehåll upp i ”reklampauserna”.

World of Sports TV
Done TV – FPV Action Sports
Drone TV – Powerful Landscape
XtremeTV – Sports & Stunts
Feel Like Dancing Channel