Upptäck fördelarna med Nenda för din omsorgsverksamhet

Enklare TV

Med Nenda slipper du underhåll och uppgraderingar. All admin sker centralt utan inblandning av boende eller anhöriga

Anpassa till dina kunder

Anpassa TV till de som tittar på den. Med Nenda får du full anpassningsbarhet

En teknisk lösning

Använd samma tekniska lösning för all TV på ditt företag. Ingen hårdvara behövs

Bättre underhållning

Erbjud boende en bättre underhållning och se kundnöjdheten öka

cloud cloud

TV som underhåller och informerar

Vi erbjuder innehåll i världsklass. Såväl livekanaler som veckoarkiv som on-demand. Du kan även skapa eget innehåll

Underhållning i världsklass

Se klassiska filmer, serier, live-kanaler och sport. Lyssna på din favoritmusik och titta på livesända konserter - allt finns hos Nenda

Erbjud ditt eget innehåll

Erbjud videos för träning eller informera och tipsa om rutiner och hälsa. Med Nenda kan du enkelt erbjuda eget innehåll till dina boende

Skapa bättre gemenskap

Bättre innehåll gör gemensamhetsutrymmen till naturliga samlingsplatser. Nenda hjälper dig att göra vardagsmiljön mer trivsam

Ta företagets TV-underhållning till nästa nivå

Vi vill göra det enklare för dig att sända TV i kommersiella miljöer. TV-tjänsten hanteras i sin helhet genom Nendas app och ger dig tillgång till ett stort och varierat utbud av TV-kanaler samt ett brett on demand-innehåll inom flera genrer såsom film, serier, sport och barnprogram. Ett veckoarkiv sparar dessutom den senaste veckans TV-sändningar vilket ger 80x mer innehåll att välja bland. Med funktionen Day Pass får du möjlighet att när som helst köpa till det extra innehåll du önskar. Tjänsten ger även möjlighet att skapa direktreklam eller informera i en egen kanal.

Nenda är marknadsledande i Sverige inom detta segment och vi kommer att fortsätta leda utvecklingen av den bästa underhållningen till alla våra företagskunder! Om önskemål finns kan vi även skräddarsy tjänsten så att den passar just ditt företag. En av våra experter kommer gärna ut till dig och genomför en kostnadsfri demonstration av tjänsten. Vi kan då snabbt komma med förslag på hur tjänsten kan fungera och bidra i din verksamhet. Med vår molnbaserade TV-tjänst kan du spara resurser, minska utgifter och skapa nya intäktsflöden för företaget.

circle circle circle circle circle circle

Vi samarbetar med ledande partners

Många nöjda kunder väljer Nenda

Vi vill verkligen rekommendera Nenda! När vi tog kontakt med Nenda så möttes vi av tillmötesgående, kunnig och service inriktad personal. Vi har ett baspaket men får ut mycket mer av det än vad vi fick av vår gamla föråldrade tv-tjänst. Nenda är en modern streamingtjänst med till exempel ett veckoarkiv där gästen själv kan välja när de vill se sina favoritprogram.
Dickens Hotell & Restaurang

Dennis Slipare på Dickens Hotell & Restaurang

Vi vill rekommendera Nenda! Vi har en bred publik på hjorten. Vi har många olika åldersgrupper och nationaliteter. Vi hade behövt köpa in många kanaler för tillfredsställa alla, vilket skulle kosta skjortan. Med Nenda kan vi både ha kakan och äta den med hjälp av Day Passes. Det gör nämligen att vi kan erbjuda ett stort utbud av kanaler, filmer och musik på TV:n, men gästen bestämmer själv vad den vill köpa för underhållning som går utanför vårt baspaket.
Hjorten Hotell och Restaurang

Kristoffer Henningsson, ägare på Hjorten Hotell och Restaurang

När vi skulle köpa nytt tv-system till alla våra rum valde vi Nenda. Streamingtjänsten ger en bättre och mer modern användarupplevelse som våra gäster gillar. Och eftersom tjänsten sänds via internet och streamas direkt via en app på TV:n slapp vi köpa en ny dyr huvudcentral. En annan cool feature är daypasses där våra gäster kan köpa till filmer och kanalpaket om de saknar något som vi normalt inte erbjuder. Detta har vi aldrig kunnat erbjuda innan. Vi har inte haft ett enda klagomål så här långt och kan starkt rekommendera Nenda.
Dubbelhytten

Konstantinos Grintzos, ägare på Dubbelhytten

Från att vår klient blir upphämtad i hemmet tills att de har kommit in genom dörren på sin destination känner vi ett ansvar att ge en kompromisslös förstklassig upplevelse. Att ha de senaste och det bästa är en självklarhet för oss. Med Nenda får vi en tjänst som känns modern och med arkivfunktionen kan våra klienter se de nyheter som de kanske missat under en stressig arbetsvecka. Vi gillar också att det finns musikkonserter som man kan titta på medan man väntar. För oss är det självklart att i minsta detalj välja samarbetspartners som gör våra klienters resa bättre.
Svenska Bilgruppen

Mikael Engdahl, VD Svenska Bilgruppen

Vår personal vill kunna se på TV när det är lite mindre kunder i hallen. Men vår bilhall är inte förberedd för att kunna ta in traditionell TV. Vi hade behövt installera parabol och dra kablar etc. Med Nenda var det bara att installera appen på TV:n och börja streama. Det funkar jättebra och därför rekommenderar vi Nenda.
Svenska Bilgruppen

Mikael Engdahl, VD Svenska Bilgruppen

Välj det innehåll du själv vill se

Nenda Bas

53 kr per rum per månad

omsorg

Nenda Business

+ 29 kr

omsorg

Nenda Entertain

+ 29 kr

omsorg

Nenda Nordic

+ 8 kr

omsorg

Nenda Discovery

+ 15 kr

omsorg

Nenda Cmore sport

+ 49 kr

omsorg

Nenda Cmore bas

+ 29 kr

omsorg

Nenda Kids

+ 29 kr

omsorg

Nenda förenklar din TV - Ta del av våra nyheter

Vi välkomnar Borlänge Kommun! 

Borlänge Kommun är näst på tur att byta från linjär TV till streaming. I och med detta blir Borlänge en kommun av många…

Mountain Lodge uppgraderar till Nenda

Mitt i den fantastiska skidorten Stöten hittar du en helt ny skilodge, Mountain Lodge med 26 dubbelrum, konferens, restaurang, pianobar, after ski och skidshop, Kaisers skidbod.

Anrika Margretetorps Gästgifvaregård väljer streaming

Margretetorps Gästgifvaregård är en skånsk gästgivargård i dess rätta bemärkelse. Gården är helt