post-image 18 november 2021

Nya toppfilmer till Nenda

Utifrån våra kundundersökningar visar det sig att 8 av 10 hotellgäster föredrar att få tillgång till ett filmbibliotek snarare än fler linjära tv-kanaler. Med denna insikt har vi därför breddat vårt filmutbud för att kunna göra Nenda ännu bättre för våra kunder. Att kunna erbjuda storfilmer i höstmörkret och i uppladdningen inför jul, blir ett värdefullt verktyg för att kunna ge gästerna och de boende det där lilla extra. 

Några exempel på filmer som har lagts till i vår tjänst är bland annat Vanquish med Morgan Freeman, actionfyllda Final Target med Jessica Chastain och kändisspäckade My Better Halves. Utöver detta finns även favoriter för hela familjen med filmer så som I krig med morfar med Robert De Niro, Panda på villovägar och Familjen Bigfoot. 

Samtliga filmer har även flera olika språkval att välja mellan för möjligheten att kunna underhålla en bredare publik. Barnunderhållningen kommer till exempel med dubbning på svenska, norska, finska, danska, tyska och engelska – en mycket uppskattad feature för er med många barnfamiljer och internationella besökare.

Vi berättar gärna mer om hur video on demand kan skapa mervärde för er verksamhet!

Ring oss på 08 – 80 83 25 eller skicka ett mail till [email protected]