post-image 06 oktober 2023

Norlandias nya flaggskepp GoLife väljer Nenda

Trenden att byta till streaming för vårdbolag har blivit alltmer utbredd då fler inser de många fördelarna som tillkommer; enkelt, tryggt, kostnadseffektivt och framförallt bättre underhållning för de som behöver det som mest! Norlandias nya äldreboende GoLife på GoCo-området i Mölndal öppnar i början av 2024 och kommer att vara utrustad med den senaste streamingtekniken från Nenda. 

GoCo Health Innovation City är ett helt nytt innovationskluster som växer fram med fokus på hälsa, medicinsk utveckling och digitala hälsotjänster. Norlandia har som enda aktör i nuläget utsetts till att utforma och driva områdets äldreboende med inriktning hälsa.

Norlandia har sedan tidigare ett nära samarbete med Nenda och fler enheter har tagit steget över streaming. Med Nendas tjänst kan vårdtagarna nu njuta av underhållning som de är vana vid hemma, istället för att vara låsta till endast linjära TV-kanaler och TV-tablån.

Att välja Nenda innebär ett stort antal fler program att välja mellan eftersom tillgång ges till samtliga program och underhållning som visats på TV den senaste veckan.