post-image 08 October 2020

Flygbolaget IFLY väljer Nenda

IFLY FBO är ett ledande flygbolag inom private jet-segmentet. I IFLY’s nybyggda terminal på Bromma flygplats tillhandahåller de en unik service för avgående och ankommande passagerare. Nenda har installerats i IFLY’s lounger och därmed kan de nu erbjuda en uppgraderad streamad TV-upplevelse med både TV-kanaler och on-demand-innehåll.

Anton Törnberg, General Manager på IFLY FBO säger; ”Från att vår klient blir upphämtad i hemmet tills att de har kommit in genom dörren på sin destination känner vi ett ansvar att ge en kompromisslös förstklassig upplevelse. Att ha de senaste och det bästa är en självklarhet för oss. Med Nenda får vi en tjänst som känns modern och med arkivfunktionen kan våra klienter se de nyheter som de kanske missat under en stressig arbetsvecka. Vi gillar också att det finns musikkonserter som man kan titta på medan man väntar. För oss är det självklart att i minsta detalj välja samarbetspartners som gör våra klienters resa bättre”.

Nenda erbjuder inte bara TV kanaler, filmer och serier. Det finns även ett stort bibliotek med musikkonserter av hög kvalitet. Livekonserterna finns i alla genres, från de mest ikoniska operor och jazzkonserterna till pop, rock och techno.

Carl Johan Barnekow, head of marketing & co-founder på Nenda säger; ”Det är kul att företag från flygindustrin har fått upp ögonen för Nenda. Jag ser det som en ”perfect match”. Ifly erbjuder sina gäster en klart förbättrad TV-upplevelse och samtidigt har Nenda fått bevisa att vi kan leverera inom fler segment på B2B-området. Vi är övertygade om att Iflys klienter kommer uppskatta TV-upplevelsen som vi har skapat just för dem. Med förstklassiga internationella nyheter, de lokala favoritkanalerna och musikkonserter i flera olika genres. Jag vet i varje fall att jag skulle bli glad om jag kunde se Coldplay live på Gastonbury medan jag väntar på mina medresenärer”.