post-image 25 augusti 2021

Nenda rekryterar nya talanger

Nenda har nyligen rekryterat nya talanger till nyckelpositioner inom teknik- och säljavdelningen. Företaget tar därmed nästa steg mot att skapa en allt starkare position på streamingmarknaden för B2B. Olof Karlsson, som tidigare använt sin expertis på Aksacom och Hemnet, tillträdde sin nya tjänst som Senior Developer den 16e augusti. Rickard Fernholm, tidigare KAM på Office Management, har tillträtt rollen som Sales Manager.

Anders Hässel, VD och Co-founder på Nenda säger; ”Vi är mycket glada över att ha både Rickard och Olof ombord när vårt företag tar ytterligare ett steg framåt. Rickard har lång erfarenhet av lösningsorienterad försäljning. Vi är också mycket glada över att ha Olof i teamet. Hans kompetens är precis vad vi behöver för att kunna öka takten och skala upp vår teknik. ”

”Nenda har en fantastiskt produkt och en mycket bra marknadsposition just nu. Mottagandet och introduktionen har varit över förväntan och jag ser fram emot en fartfylld höst”, säger Rickard Fernholm.

Olof Karlsson säger; ”När möjligheten att börja på Nenda dök upp var det ett enkelt beslut. Med en innovativ produkt som är precis rätt i tiden tillsammans med en underbart driven men avslappnad arbetsmiljö, var det en perfekt match både vad gäller kollegor och företagsprodukt.”