post-image 10 november 2023

Nenda x TGIF – Alltid fredag med Nendas nya EffectTV! 

Nu tar TGIF i Uppsala & Täby steget in i framtiden med EffectTV, en innovativ streamingtjänst som lyfter upplevelsen ytterligare och skapar en unik atmosfär.

TGIF har en rik historia som sträcker sig ända tillbaka till 1965 i New York City. Sedan dess har de lovat sina kunder att hos TGIF är det alltid fredag. Oavsett om du är ute efter en mysig familjemiddag eller en avslappnad öl med kollegorna, erbjuder restaurangen den optimala samlingsplatsen. Med sina tidlösa amerikanska rätter såsom Jack Daniel’s Burger, Buffalo wings och New York-style cheesecake, garanteras kunderna en alltid tillfredsställande upplevelse. Idag har de expanderat till att omfatta 900 restauranger i 50 olika länder världen över.

TGIF i Uppsala förhöjer nu sin atmosfär genom införandet av EffectTV, en streamingtjänst som kombinerar både underhållning och digital skyltning. Tjänsten sänder skräddarsytt innehåll för att höja stämningen på TGIFs restaurang.

Med ett omfattande utbud av stämningshöjande innehåll kan Harrys nu presentera personligt och relevant material som passar just deras kunder. Kanaler som BarvibesTV (AW-känsla), ThrillseakerTV (extremsport) och AFV (virala bloopers) finns alla på EffectTV.   Dessutom erbjuder tjänsten möjligheten att visa olika kanaler på olika enheter, samtidigt som allt enkelt kan styras centralt via mobil eller dator. 

Välkommen till Nenda EffectTV!