post-image 16 mars 2022

Nenda rekryterar nyckelperson från Polestar

Nenda rekryterar Per Sandström från Polestar där han varit en del av bolagets globala strategi- och affärsutvecklingsteam med fokus på strategisk utveckling, go-to-market och operativ modellering.  

Per är en erfaren projektledare och är van att arbeta tvärfunktionellt med allt från implementering av D2C-modeller, marknadsföring, försäljningsmål, HR & rekrytering och logistik. Precis som på Polestar kommer Per Sandström på Nenda att initiera och driva den strategisk planeringsprocessen, samt vara ansvarig för utformning och exekvering av strategiska projekt och go-to-market-strategier. 

– Detta är en drömrekrytering för Nenda. Vi har snabbt tagit positionen som marknadsledare inom streaming för företag i Sverige men vår vision sträcker sig långt utanför Norden. Per Sandström har i sin karriär bevisat sig som en handlingskraftig och duktig strateg där han innan Polestar haft nyckelbefattningar hos Mangold, Nordea och PWC. Per är perfekt för rollen och kommer att bidra till vår tillväxtresa, säger Anders Hässel, VD och grundare Anders Hässel

Per Sandström säger; “När möjligheten dök upp att få vara med på Nendas fortsatta tillväxtresa att bygga morgondagens entertainment-produkter till företag tvekade jag inte alls! Nenda befinner sig i en unik position att förändra en förlegad bransch och ta sina kunder vidare och in i framtiden”.