post-image 02 december 2020

Nenda rekryterar CTO från Flightradar24

TV-utmanaren Nenda kompletterar ledningen inför en expansiv fas. Daniel Zarins förstärker nu ledningen i nyckelrollen chief technical officer. Närmast kommer Daniel från Flightradar24. Innan det har han även haft ledande roller inom Viaplay och Metro Media House.

Sedan lanseringen i höstas har Nendas streamingplattform fått bevisa sig då kunder från hotell-, vård- och flygindustrin har installerat tjänsten. Resultatet är en tydligt förbättrad TV-upplevelse som både kunder och användare uppskattar. Enligt teamet bakom Nenda har arbetet bara börjat. Deras globala vision om framtidens B2B-TV rymmer många nya funktioner och tjänster. Därför är det nu dags att expandera utvecklingsteamet.    

”Vi har mycket spännande tjänster och funktioner i vår road map. I den fas vi går in i nu behöver vi stärka upp teamet för att kunna skala snabbare.  Daniel har både en bred och djup kompetens inom teknisk utveckling och streaming, samtidigt som han har erfarenhet av att jobba i snabbväxande tillväxtbolag. Under sin karriär har Daniel erhållit den perfekta mixen av färdigheter som vi har letat efter i vår rekrytering. Kunskaper som vi kommer ta hävstång på under vår tillväxtresa. Vi är extremt glada att få med Daniel ombord och i och med denna rekrytering kompletterar vi ledningen inför en expansiv fas”, säger Anders Hässel, VD på Nenda.  

”Jag ser verkligen fram emot att få vara med på resan att göra Nenda till den ledande streaming-tjänsten för B2B i Norden, Europa och världen. Det finns en tydlig lucka i marknaden där Nendas produkt passar perfekt, vilket såklart är väldigt spännande att få utveckla vidare på”, säger Daniel Zarins.

För mer information; 

Carl Johan Barnekow, Head of Marketing & Co-founder, Nenda AB

[email protected]

+46 (0) 736 88 92 37 

Anders Hässel, CEO & Co-founder, Nenda AB

[email protected]

+46 (0) 70885 23 02

—ends—

More information:

Carl Johan Barnekow, Head of Marketing& Co-founder, Nenda AB
[email protected]
+46 (0) 736 88 92 37 

Anders Hässel, CEO & Co-founder, Nenda AB
[email protected]
+46 (0) 70885 23 02