post-image 15 september 2023

Nenda lanserar Tv-streamingtjänst med viralt innehåll – äntligen har restauranger och gym något vettigt att visa

2023.09.15, Stockholm, Nenda var först med att introducera en TV-streamingtjänst för företagsmarknaden för 4 år sedan. Konsumenter kan nu njuta av den smidiga TV-upplevelsen man upplever hemma på hotell, kontor, omsorgsboenden med flera. Nu introducerar Nenda sin nya tjänst, EffectTV. På bara 6 månader har hundratals barer, evenemangslokaler, väntrum och gym anslutit sig till tjänsten. 

EffectTV är Nordens första kostnadsfria TV-tjänst med viralt innehåll designad för kommersiella miljöer. Denna nyskapande produkt lämnar traditionella linjära TV-kanaler så som TV4 och SVT bakom sig och erbjuder istället relevant och populärt innehåll i världsklass. Några exempel på kanaler som EffectTV sänder är Thrillseaker TV (extremsport), American Funniest Videos (roliga bloopers), DroneTV (actionvideor) och många fler. Dessa kanaler kan blandas med innehåll från populära content-creators för att skapa den perfekta mixen. Nu behöver ingen längre springa på springbandet framför en skärm som endast visar samma gamla tråkiga TV-program.  

Utöver detta erbjuder EffectTV digital skyltning i form av reklampauser. Restauranger, gym och andra evenemangslokaler kan nu nå ut med erbjudanden till sina kunder direkt på anläggningen när kunderna är som mest köpkraftiga.

”I en värld där underhållning möter företagsmiljöer har vi med EffectTV öppnat dörrar till en helt ny TV-upplevelse. Nenda EffectTV erbjuder nya ”sound-optional” kanaler anpassade för en kommersiell miljö. Vi är stolta över att åter igen vara pionjärer på Nordens marknad och ser fram emot att forma framtidens underhållning och kommunikation inom kommersiella utrymmen.” Säger Carl-Johan Barnekow, CMO och grundare på Nenda.

Genom att kombinera de nya kanalerna med digital skyltning skapar EffectTV en motiverande innehållsupplevelse för en bred publik. Streamingtjänsten kan smidigt styras centralt via mobil eller dator. Som resultat av detta kan kunder nu fullt ut njuta av sina aktiviteter, oavsett om det är en måltid, bowling eller träning, samtidigt som deras favoritinnehåll visas på skärmarna. Detta förlänger deras vistelsetid på anläggningen på ett engagerande sätt.

”Effect TV har förvandlat vår anläggning på ett kostnadseffektivt sätt. Våra kunder tycker om underhållningen och vi upplever att de stannar längre. En bra lösning för att skapa en minnesvärd och engagerande atmosfär som dessutom är lätt att använda.” Säger Kim Andersson på John Scotts i Stockholm.

För mer information, hör av er till Carl-Johan Barnekow på [email protected] eller på +46 736 88 92 37.