post-image 09 december 2021

Nenda ingår distributionsavtal för WarnerMedia kids och CNN i Norden

Nenda har tillsammans med WarnerMedia tecknat avtal för distribution av barnunderhållning och nyheter från CNN. WarnerMedia är en av världen största media-konglomerat med ikoniska varumärken inom underhållning, nyheter och sport. Det nya innehållet kommer initialt att rullas ut i Norden och i framtiden vara tillgängligt via Nenda i andra EMEA-länder.

Gästerna kan nu ta del av den ledande globala nyhetskanalen CNN International och dessutom förstklassig barnunderhållning från Cartoon Network, med över 750 avsnitt från mycket omtyckta program och välkända titlar så som Adventure Time, The Amazing World of Gumball och Craig of the Creek. Barninnehållet som är tillgängligt på danska, engelska, finska, norska och svenska gör det möjligt för Nendas kunder att tillgodose behoven på anläggningar med ett stort antal internationella besökare. Gästerna kan med andra ord enkelt skräddarsy sin TV-underhållning efter familjen behov. 

”Vi ser fram emot att CNN och WarnerMedias barninnehåll blir en del av Nendas erbjudande till B2B-marknaden. Genom detta partnerskap och expansionen av vårt Out of Home-erbjudande kommer fler personer att kunna se WarnerMedia-innehåll på en mängd olika platser, från hotell till kontorslokaler”, säger Rachelle Peterson, Director of Commercial Distribution för CNN International Commercial.

“Avtalet med CINNIC & WarnerMedia ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder ännu mer anpassad barnunderhållning, men också innehåll från den ledande nyhetskanalen CNN. Vi är mycket stolta över samarbetet med WarnerMedia; det gör det möjligt för oss att ytterligare utöka vår innehållsportfölj och erbjuda bredare underhållningsalternativ till alla våra kunder och deras anläggningar”, säger Anders Hässel, VD och grundare på Nenda.