post-image 21 november 2023

Nenda EffectTV förbättrar träningsupplevelsen på EC Health Club 

Gymkedjan EC Health Club, med 16 anläggningar spridda över södra Sverige, tar nu ett kliv in i framtidens träningsvärld med Nenda EffectTV. Målet är tydligt: att förbättra träningsupplevelsen och samtidigt skapa en effektiv kommunikationskanal med sina medlemmar, direkt via TV-skärmarna.

Förutom de vanliga TV-kanalerna öppnar Nenda EffectTV upp en ny dimension för ECs medlemmar. Här kan de nu fördjupa sig i spännande nya kanaler som inte bara förhöjer atmosfären i lokalerna utan också ger tränande medlemmar något extra att “zona ut” till i under sina träningspass. Från kanaler som fokuserar på actionsporter, resor, virtuell löpning och cykling till mycket mer – allt designat för att göra träningsupplevelsen både roligare och mer inspirerande.

Med Nenda EffectTV-appen har EC Health Club nu möjlighet att enkelt lägga in sina egna TV-reklampauser som visas ungefär var tionde minut i de nya kanalerna. Detta ger gymmen en smidig och ostörande kanal för att kommunicera sina erbjudanden och viktig information till medlemmarna.

Varmt välkommen EC Health Club!