post-image 29 september 2023

En av Nordens största bowlingkedjor väljer Nenda Effect TV

[Stockholm, 2023.09.29] – Nytt och Spännande Partnerskap: Nenda ingår samarbete med Lucky Bowl – 16 Bowlinghallar i Sverige och Norge installerar Nendas nya streamingtjänst Effect TV. 

Streamingtjänsten Nenda är stolta över att presentera samarbetet med Lucky Bowl, en av nordens största bowlingkedjor med bowlinghallar i Sverige och Norge. Detta partnerskap innebär att Nendas nya allt-i-ett streamingtjänst som både sänder underhållning och digital skyltning rullas ut på alla Lucky Bowls enheter.

Lucky Bowl har etablerat sig som Norges största bowlinganläggning, där nöje och mat möts i en perfekt balans. Samtidigt är Nenda välkända för deras revolutionerande AVOD-tjänst och expertis inom media. Genom att kombinera dessa element ser de fram emot att skapa en unik plats som erbjuder inte bara fantastisk mat och service, utan även en komplett underhållningsupplevelse för gästerna.

Nenda Effect TV har inte vanliga TV kanalerna som de flesta känner till. Istället fylls streamingtjänsten med alternativa kanaler som t.ex.ThrillseakersTV (exptremesport),  World of SportsTV (mixad sport),  AFV(virala bloopers) och BarVibesTV, som ger den rätta AW känslan. Nu kan gäster njuta av bowling eller dart samtidigt som deras favoritunderhållning visas på Lucky Bowls stora 200 tums skärmar. 

”Vi är entusiastiska över att tillsammans med Lucky Bowl kunna erbjuda våra kunder något exceptionellt och unikt. För att styra streamingtjänsten krävs ingen fjärrkontroll, allt styrs med mobilen eller datorn via ett enkelt gränssnitt. Enklare kan det inte bli!”,  säger Carl Johan Barnekow, CMO och grundare på Nenda. 

Paul Hovland, teknikchef på Lucky Bowl säger, 

“På ett väldigt kostnadseffektivt sätt kan vi förhöja upplevelsen i våra lokaler, och samtidigt kunna sända digitala skyltar för att få ut våra kampanjer till alla enheter på ett smidigt och enkelt sätt. Lucky Bowl befinner sig i en tillväxtfas, därför behöver vi en skalbar lösning och med EffectTV får vi det.”  

För mer information om detta partnerskap och kommande initiativ, vänligen kontakta: Carl-Johan Barnekow, Head of Marketing, Nenda AB, på [email protected] eller +46 736 88 92 37.