post-image 04 november 2021

Nenda delar ut pris på Travel News Business Forum

På Travel News Business Forum i Helsingborg samlades förra veckan över 100 ledare från besöknäringen. Mässan bjöd på givande talare och föreläsningar, och priser till regionens bästa hotell som delades ut i slutet av dagen. Besökarna fick dessutom möjlighet att testa ”nästa generations hotell-TV ”, som presenterades av Nenda, Philips och Speeron. 

På vackra Clarion Sea U Hotel kunde besökarna ta del av en rad intressanta föreläsningar, med teman som bland annat vilka verktyg hotellbranschen och besöksnäringen kan använda för att öka sin tillväxt och förbättra lönsamhet efter pandemin, vilken som bekant slog hårt mot branschen. 

Under pauserna emellan föreläsningarna kunde gästerna testa nästa generations Hotell TV, en demo-möjlighet som erbjöds på plats av Nenda i partnerskap med Phillips och Speeron. Den helt molnbaserade lösningen har allt den moderna gästen och hotellet efterfrågar; inbyggd Chromecast, streamade TV-kanaler och playfunktion. Besökarna informerades även om hur Nenda kan öka intäkterna för hotellen genom att maknadsföra hotellens egna tjänster genom text och video.

Under kvällens sittning hade Nenda även äran att dela ut ett pris för årets spahotell i Nordvästra Skåne. Priset gick till Hotel Skansen Spa, ett vackert spa-hotell beläget i Båstad. Vi säger stort grattis till Hotel Skansen Båstad och tackar Travel News Forum som anordnade eventet!