post-image 02 maj 2024

Mathias Lind tar över som annonschef på Nenda

Mathias Lind tar rollen som Commercial Director och ansvarar för annonsförsäljningen för Nendas nya satsning Effect TV. Med sin omfattande erfarenhet från medievärlden ska Mathias leda försäljningen av reklamspottar och kreativa samarbeten med varumärken som vill synas i publika miljöer. Med en bakgrund på företag som Bonnier News, Generate Partnerships, Schibsted och Bauer Media har Mathias den rätta erfarenheten för uppdraget.

Nenda Effect TV välkomnar Mathias Lind till teamet där han kommer att använda sin långa och framgångsrika karriär inom medieindustrin för att bidra till företagets tillväxtstrategi. Under sin tid som Head of Sports & Entertainment på Bonnier News och som Försäljning & Marknadschef på Klart.se (Schibsted), två av Nordens ledande mediekoncerner, spelade Mathias en avgörande roll i utvecklingen och implementeringen av framgångsrika marknadsföringsstrategier. Dessutom har han som partner på Generate Partnerships paketerat och sålt komplexa idrottsrättigheter för att skapa värdefulla affärsmöjligheter.

 – Vi är mycket glada över att välkomna Mathias Lind till vårt team på Nenda. Med sin imponerande erfarenhet och skicklighet inom medieindustrin är vi övertygade om att Mathias kommer att spela en nyckelroll i att driva vår tillväxtresa framåt, säger Anders Hässel, VD och grundare på Nenda.

– Första gången jag hörde talas om Nenda så blev jag nyfiken och intresserad. Publika skärmar där besökarna är under en längre tid. Detta kan vi paketera och göra intressant för många kunder, för det handlar om att erbjuda kunderna en marknadsföringskanal som ger effekt samt attention, säger Mathias Lind.

Varmt välkommen till Nenda-familjen Mathias!