Upptäck fördelarna med Nenda för ditt kontor

TV via App eller Dongle

Har du smart-tv får du Nenda via app-store. Har du en äldre TV kan du använda vår donglelösning för HDMI

Alla rättigheter garanterade

Undvik ful-TV på ditt företag. Nenda har alla rättigheter för att visa TV på ditt kontor.

Tillgång direkt

Du hittar Nenda där du köper din TV eller direkt via vår onlinebutik

Allt innehåll på ett ställe

Vi har samlat rättigheterna för alla TV-kanaler du behöver på ett ställe. Sjukt smidigt!

cloud cloud

Välj en professionell TV-lösning för ditt kontor

Med vår TV-tjänst är du igång på nolltid. Skapa rätt stämning och håll dig uppdaterad med vårt innehåll.

Skapa rätt stämning på kontoret

Med Nenda har du tillgång till allt innehåll du behöver för att skapa en professionell atmosfär på ditt kontor

Koll på läget med ledande kanaler

Få innehåll från hela världen med Nenda. Se live-nyheter när det händer där det händer.

All admin samlad på ett ställe

Vi tar hand om all administration och alla avtal så att du kan fokusera på annat istället.

Ta företagets TV-underhållning till nästa nivå

Vi vill göra det enklare för dig att sända TV i kommersiella miljöer. TV-tjänsten hanteras i sin helhet genom Nendas app och ger dig tillgång till ett stort och varierat utbud av TV-kanaler samt ett brett on demand-innehåll inom flera genrer såsom film, serier, sport och barnprogram. Ett veckoarkiv sparar dessutom den senaste veckans TV-sändningar vilket ger 80x mer innehåll att välja bland. Med funktionen Day Pass får du möjlighet att när som helst köpa till det extra innehåll du önskar. Tjänsten ger även möjlighet att skapa direktreklam eller informera i en egen kanal.

Nenda är marknadsledande i Sverige inom detta segment och vi kommer att fortsätta leda utvecklingen av den bästa underhållningen till alla våra företagskunder! Om önskemål finns kan vi även skräddarsy tjänsten så att den passar just ditt företag. En av våra experter kommer gärna ut till dig och genomför en kostnadsfri demonstration av tjänsten. Vi kan då snabbt komma med förslag på hur tjänsten kan fungera och bidra i din verksamhet. Med vår molnbaserade TV-tjänst kan du spara resurser, minska utgifter och skapa nya intäktsflöden för företaget. Som en extra bonus får du dessutom nöjdare kunder!

circle circle circle circle circle circle

Vi samarbetar med ledande partners

Många nöjda kunder väljer Nenda

Vi vill verkligen rekommendera Nenda! När vi tog kontakt med Nenda så möttes vi av tillmötesgående, kunnig och service inriktad personal. Vi har ett baspaket men får ut mycket mer av det än vad vi fick av vår gamla föråldrade tv-tjänst. Nenda är en modern streamingtjänst med till exempel ett veckoarkiv där gästen själv kan välja när de vill se sina favoritprogram.
Dickens Hotell & Restaurang

Dennis Slipare på Dickens Hotell & Restaurang

Vi vill rekommendera Nenda! Vi har en bred publik på hjorten. Vi har många olika åldersgrupper och nationaliteter. Vi hade behövt köpa in många kanaler för tillfredsställa alla, vilket skulle kosta skjortan. Med Nenda kan vi både ha kakan och äta den med hjälp av Day Passes. Det gör nämligen att vi kan erbjuda ett stort utbud av kanaler, filmer och musik på TV:n, men gästen bestämmer själv vad den vill köpa för underhållning som går utanför vårt baspaket.
Hjorten Hotell och Restaurang

Kristoffer Henningsson, ägare på Hjorten Hotell och Restaurang

När vi skulle köpa nytt tv-system till alla våra rum valde vi Nenda. Streamingtjänsten ger en bättre och mer modern användarupplevelse som våra gäster gillar. Och eftersom tjänsten sänds via internet och streamas direkt via en app på TV:n slapp vi köpa en ny dyr huvudcentral. En annan cool feature är daypasses där våra gäster kan köpa till filmer och kanalpaket om de saknar något som vi normalt inte erbjuder. Detta har vi aldrig kunnat erbjuda innan. Vi har inte haft ett enda klagomål så här långt och kan starkt rekommendera Nenda.
Dubbelhytten

Konstantinos Grintzos, ägare på Dubbelhytten

Från att vår klient blir upphämtad i hemmet tills att de har kommit in genom dörren på sin destination känner vi ett ansvar att ge en kompromisslös förstklassig upplevelse. Att ha de senaste och det bästa är en självklarhet för oss. Med Nenda får vi en tjänst som känns modern och med arkivfunktionen kan våra klienter se de nyheter som de kanske missat under en stressig arbetsvecka. Vi gillar också att det finns musikkonserter som man kan titta på medan man väntar. För oss är det självklart att i minsta detalj välja samarbetspartners som gör våra klienters resa bättre.
Ifly

Anton Törnberg, General Manager på Ifly

Vår personal vill kunna se på TV när det är lite mindre kunder i hallen. Men vår bilhall är inte förberedd för att kunna ta in traditionell TV. Vi hade behövt installera parabol och dra kablar etc. Med Nenda var det bara att installera appen på TV:n och börja streama. Det funkar jättebra och därför rekommenderar vi Nenda.
Svenska Bilgruppen

Mikael Engdahl, VD Svenska Bilgruppen

Välj det innehåll du själv vill se

Nenda Bas

kontor

Nenda Business

kontor

Nenda Entertain

kontor

Nenda Nordic

kontor

Nenda Discovery

kontor

Nenda Cmore sport

kontor

Nenda Cmore bas

kontor

Nenda Kids

kontor

Nenda förenklar din TV - Ta del av våra nyheter

Välkomna Södertälje Kommun 

Södertälje Kommun väljer Nenda som leverantör av streamad TV underhållning…

Vänersborg Kommun förbättrar underhållningen för de äldre 

Vi kan med glädje meddela att Vänersborgs Kommun har valt Nenda som leverantör av streamad underhållning till kommunen…

GHP Specialty Care väljer Nenda

GHP är en svensk vårdgivare med 23 behandlingscentrum och över 1000 anställda. Genom fokuserade specialistkliniker och unik vårddata kan GHP leverera en högre kvalitet i vården…