Hej International!

Nenda Effect TV: underhållning för gästen (anpassat för barer) – mindre störande reklam – bättre resultat – superenkel att använda!

På den här sidan har vi lagt korta exempel hur några av era kanaler skulle kunna se ut. Märk att vi har lagt till bokmärken där kanalen bryts av för att sända erbjudanen och reklam. Kanalerna är oftast mellan 2 – 8h långa men här har vi kortat ner det för att spara plats. De flesta kanalera uppdateras med nytt innehåll löpande. Vi har även lagt till en referensvideo från John Scotts Kungsgatan och exempel på fler kanaler längre ner på sidan.

Se fler kanaler på nenda.com/effect-tv/

Lite sammanfattning: Vårt system är nästa generations bar-TV som ersätter de statiska bilder ni har idag. Med Nenda Effect kan ni skapa rätt stämningen i lokalen vilket får gästerna att stanna längre och köpa mer.  

Ni kan också lägga till egna bilder och videos via vår superenkla app. 

Ni får tillgång till en streamingtjänst och oavsett vilken kanal ni väljer så visas er reklam som reklampauser istället. Detta är mycket mer underhållande för gästen och ger budskapen 3x mer effekt. 


Alltså: Mer underhållning för gästen – mindre störande reklam – bättre resultat – superenkel app att använda!

Hoppas att ni ska gilla!

Kanal: BarVibes – Exempel första 10 min
https://vimeo.com/759425810/52c0931a8d
Kanal: Fireplace Exempel första 15 min

Demo av appen

I appen kan ni välja mellan många olika kanaler och vilken box som ska visa vad. Antingen kan ni på huvudkontoret påverka alla boxar runt om i sverige. Eller så kan de enskilda resturangerna ändra i sina specifika boxar. Ni kan även schemalägga kampanjer och planera upp hela året på en gång. Oavsätt vilken kanal ni väljer att visa så spelas ert innehåll upp i ”reklampauserna”.

Instruktionsvideo av Appen

Referensvideo från John Scotts

Referens: John Scotts

Fler tips på kanaler – kortade exempel

I appen får ni tillgång till en mängd kanaler i olika teman som uppdateras löpande.

Oavsätt vilken kanal ni väljer att visa så spelas ert innehåll upp i ”reklampauserna”.

World of Sports TV
Feel Like Dancing Channel
XtremeTV – Sports & Stunts
Done TV – FPV Action Sports
Drone TV – Powerful Landscape