Upptäck fördelarna med Nenda för ditt hotell

Ingen hårdvara

Nendas TV tjänst är helt molnbaserad. Inga investeringar i hårdvara och underhåll behövs

Bättre underhållning

Få tillgång till de kanaler som dina gäster efterfrågar. Vi har även filmer, serier, musik och mycket annat

Skapa nya intäkter

Med innovativa nya funktioner skapar vi nya intäkter till din verksamhet

Reducera dina kostnader

Nenda sänker din totala Tv-kostnad på mer än ett sätt

cloud cloud

Välkommen till TV utan trassel

Med vår TV-tjänst är det du som har kontrollen.

Kom igång på nolltid

Välj den plan du önskar så ser vi till att du är live inom kort. Våra teknikpartners hjälper till om det krävs konfiguration

Anpassa efter dina behov

Du kan anpassa Nenda in i minsta detalj. Vi skräddarsyr en TV-lösning efter dina behov med din logga och dina erbjudanden

Marknadsför dina erbjudanden

Genom "din egen kanal" kan du marknadsföra dina erbjudanden och skapa merförsäljning.

Ta företagets TV-underhållning till nästa nivå

Förbättra och förenkla företagets TV-underhållning genom Nendas streamade TV-tjänst! Om du jobbar på ett företag inom exempelvis hotell-, restaurang- eller resebranschen, eller inom en verksamhet där ni tar emot kunder så är vår TV-tjänst den bästa lösningen för er.

Nenda är Sveriges första streamade TV-tjänst för företagsmarknaden.
Tjänsten är till 100 % molnbaserad, vilket innebär att den kräver minimalt med hårdvaruinvesteringar och underhåll. All hantering sker istället enkelt via vår app, som ger dig tillgång till ett brett och varierat utbud av TV-kanaler samt ett stort on demand-innehåll inom flera genrer såsom film, serier, sport- och musikunderhållning samt barnprogram. Du får också tillgång till ett veckoarkiv som sparar den senaste veckans TV-sändningar, vilket ger 80x mer innehåll att välja bland. Programtjänsten innehåller även möjlighet att skapa en egen kanal där du kan sända direktreklam eller informera och på så sätt öka intäkterna. En egen TV-kanal kräver varken extra utrustning eller särskilda förkunskaper.

Nendas streamade TV-tjänst är mer än bara underhållning. Vi vill ge samma möjligheter till företag och organisationer som redan finns för privatpersoner, nämligen att kunna erbjuda kunderna streamad underhållning i världsklass. Därför har vi tagit fram en app där hela vårt fantastiska utbud finns tillgängligt genom några enkla knapptryckningar. Om önskemål finns kan vi även skräddarsy tjänsten så att den passar just ditt företag. Våra experter genomför gärna en kostnadsfri demonstration av tjänsten. Vi kan då snabbt komma med förslag på hur tjänsten kan fungera och bidra i din verksamhet.

Som marknadsledande inom molnbaserade TV-tjänster mot företagsmarknaden fortsätter Nenda att leda utvecklingen av den bästa TV-underhållningen för svenska företagskunder. Med Nendas TV-tjänst ökar du kundnöjdheten, minskar utgifter och onödig administration och får samtidigt möjlighet att skapa nya intäktsflöden i egen kanal.

circle circle circle circle circle circle

Vi samarbetar med ledande partners

Många nöjda kunder väljer Nenda

Vi vill verkligen rekommendera Nenda! När vi tog kontakt med Nenda så möttes vi av tillmötesgående, kunnig och service inriktad personal. Vi har ett baspaket men får ut mycket mer av det än vad vi fick av vår gamla föråldrade tv-tjänst. Nenda är en modern streamingtjänst med till exempel ett veckoarkiv där gästen själv kan välja när de vill se sina favoritprogram.
Dickens Hotell & Restaurang

Dennis Slipare at Dickens Hotell & Restaurang

Vi vill rekommendera Nenda! Vi har en bred publik på hjorten. Vi har många olika åldersgrupper och nationaliteter. Vi hade behövt köpa in många kanaler för tillfredsställa alla, vilket skulle kosta skjortan. Med Nenda kan vi både ha kakan och äta den med hjälp av Day Passes. Det gör nämligen att vi kan erbjuda ett stort utbud av kanaler, filmer och musik på TV:n, men gästen bestämmer själv vad den vill köpa för underhållning som går utanför vårt baspaket.
Hjorten Hotell och Restaurang

Kristoffer Henningsson, owner of Hjorten Hotell och Restaurang

När vi skulle köpa nytt tv-system till alla våra rum valde vi Nenda. Streamingtjänsten ger en bättre och mer modern användarupplevelse som våra gäster gillar. Och eftersom tjänsten sänds via internet och streamas direkt via en app på TV:n slapp vi köpa en ny dyr huvudcentral. En annan cool feature är daypasses där våra gäster kan köpa till filmer och kanalpaket om de saknar något som vi normalt inte erbjuder. Detta har vi aldrig kunnat erbjuda innan. Vi har inte haft ett enda klagomål så här långt och kan starkt rekommendera Nenda.
Dubbelhytten

Konstantinos Grintzos, owner of Dubbelhytten

Från att vår klient blir upphämtad i hemmet tills att de har kommit in genom dörren på sin destination känner vi ett ansvar att ge en kompromisslös förstklassig upplevelse. Att ha de senaste och det bästa är en självklarhet för oss. Med Nenda får vi en tjänst som känns modern och med arkivfunktionen kan våra klienter se de nyheter som de kanske missat under en stressig arbetsvecka. Vi gillar också att det finns musikkonserter som man kan titta på medan man väntar. För oss är det självklart att i minsta detalj välja samarbetspartners som gör våra klienters resa bättre.
Ifly

Anton Törnberg, General Manager at Ifly

Vår personal vill kunna se på TV när det är lite mindre kunder i hallen. Men vår bilhall är inte förberedd för att kunna ta in traditionell TV. Vi hade behövt installera parabol och dra kablar etc. Med Nenda var det bara att installera appen på TV:n och börja streama. Det funkar jättebra och därför rekommenderar vi Nenda.
Svenska Bilgruppen

Mikael Engdahl, CEO of Svenska Bilgruppen

“Det är en modernare lösning som gör att vi blir en mer attraktiv för de flesta av våra gäster.”
Hotellägare
Den här produkten var i framkant och har svårt att se att något annat skulle vara aktuellt i dagens läge för någon verksamhet som behöver en tjänst som detta.
Hotellmanager
Vi vet om att alla kanaler finns på alla rum till skillnad från innan då vissa rum inte hade alla kanaler pga olika frekvenser.
Hotellägare
Inte bara en smidigare installation utan även smidigare för företaget

Välj det innehåll du själv vill se

Nenda Bas

53 kr per rum per månad

hotell

Nenda Business

+ 29 kr

hotell

Nenda Entertain

+ 29 kr

hotell

Nenda Nordic

+ 8 kr

hotell

Nenda Discovery

+ 15 kr

hotell

Nenda Cmore sport

+ 49 kr

hotell

Nenda Cmore bas

+ 29 kr

hotell

Nenda Kids

+ 29 kr

hotell

Nenda förenklar din TV - Ta del av våra nyheter

Vi välkomnar Borlänge Kommun! 

Borlänge Kommun är näst på tur att byta från linjär TV till streaming. I och med detta blir Borlänge en kommun av många…

Mountain Lodge uppgraderar till Nenda

Mitt i den fantastiska skidorten Stöten hittar du en helt ny skilodge, Mountain Lodge med 26 dubbelrum, konferens, restaurang, pianobar, after ski och skidshop, Kaisers skidbod.

Anrika Margretetorps Gästgifvaregård väljer streaming

Margretetorps Gästgifvaregård är en skånsk gästgivargård i dess rätta bemärkelse. Gården är helt