post-image 12 januari 2021

Hotell & restaurang Hjorten väljer Nenda

Anrika hotell Hjorten i Båstad har under nytt ägarskapet genomgått omfattande renoveringar. Nu väljer de Nenda för att underhålla sina gäster. I paketet ingår både Tv-kanaler, filmer och serier. Dessutom ett programarkiv där man kan titta på alla program som sänt den senaste veckan.  

Kristoffer Henningson, ägare av hotell & restaurang Hjorten säger,”Det är jättekul att vi äntligen har möjlighet att köpa en streamingtjänst där upplevelsen är mer som man är van vid hemma.  Det är konstigt att det inte har funnits innan.  En traditionell lösning skulle ha kostat mig installation av parabol och huvudcentral och jag skulle vara inlåst i en föråldrad lösning i flera år. I och med att Nenda strömmas via internet så behövde jag bara smart-TV och en internetanslutning. Jag kan starkt rekommendera Nenda till andra hotellägare. Lösningen är enklare och funkar jättebra.  

Nenda lanserar flera nya funktionen till deras streamingtjänst. Via ”day passes” kan gästen köpa till filmer och kanalpaket direkt i appen. Hotellägaren tjänar då en andel på varje köp. Att sälja sportevent kan bli en extra bra extra intäktskälla för hotellmarknaden.  


Per Romild, head of sale & medgrundare på Nenda säger, ”Vi är väldigt glada över samarbetet med Kristoffer Henningson på Hjorten. Med Nenda får Hjortens gäster ett brett utbud av underhållning med både nya och klassiska filmer samt Tv-kanaler som de kan nyttja när de vill luta sig tillbaka och njuta av bra service på hotellet.