post-image 10 oktober 2023

Harrys ökar det personliga intrycket med Nendas EffectTV!

Nendas nya AVOD-tjänst har vunnit ett nytt spännande avtal. Genom att erbjuda ett brett utbud av alternativa kanaler med EffectTV kan Harrys Falkenberg nu sända skräddarsytt innehåll som är anpassat efter just deras kunder.

Det svenska brasseriet Harrys öppnade sitt första etablissemang i Falkenberg år 1993. Idag har de restauranger på ett tjugotal orter runt om i Sverige. Restaurangen utgör en avspänd samlingspunkt där människor, mat och dryck smälter samman. Harrys målsättning är alltid att vara en varm, personlig och inbjudande plats, i linje med den person Harry Nilsson var – den person som restaurangen är döpt efter.

Vad kan vara mer passande än Nendas nya, individanpassade och skräddarsydda tjänst, EffectTV? Med ett omfattande utbud av stämningshöjande innehåll kan Harrys nu presentera personligt och relevant material som passar just deras kunder. Kanaler som BarvibesTV (AW-känsla), ThrillseakerTV (extremsport) och AFV (virala bloopers) finns alla på EffectTV.   Dessutom erbjuder tjänsten möjligheten att visa olika kanaler på olika enheter, samtidigt som allt enkelt kan styras centralt via mobil eller dator. 

Utöver det utmärkta innehållet möjliggör EffectTV även digital skyltning, som tillåter Harrys att informera sina besökare om de senaste erbjudandena direkt på plats i restaurangen.

Välkommen till Nenda, Harrys Falkenberg!