post-image 17 april 2023

Freys Hotel Lilla Rådmannen uppgraderar till streaming

Hotel Lilla Rådmannen öppnades 1997 som en förlängning av Freys Hotel, hotellet på Bryggargatan 12 i Stockholm. Med hemtrevliga hotellrum och en mysig takterrass intill den stora shoppinggatan Drottninggatan blev Freys Hotel Lilla Rådmannen snabbt ett mycket uppskattat hotell.

Lilla Rådmannen tar nu steget över till streaming. I och med attt TV-lösningen blir helt molnbaserad slipper hotellet nu krångel med separat TV-infrastruktur och kan istället använda sig enbart av sin internetuppkoppling. Nendas tjänst gör det med andra ord enklare för hotellet vad gäller teknik, och genererar mervärde för de gästerna genom att erbjuda en streamingupplevelse som gästerna är vana vid hemma.

Med Nendas streamingteknik ingår också en hyrbutik, där gästerna kan välja på ett stort utbud av kanaler och filmpaket. Dessutom en playfunktion som gör att gästerna kan se alla program, serier och filmer som visats under den senaste veckan, när det passar dem. Mer underhållning än vad även den kräsnaste av gäster kan kräva med andra ord.