Upptäck fördelarna med Nenda för ditt kontor

All Sport för offentlig visning

Nenda erbjuder samtliga rättigheter du behöver för att visa sport på din restaurang

Brett utbud av live-sport

Visa de hetaste matcherna och ligorna live. Vi har all live-sport dina gäster älskar

Visa matcher som spelats

Med vårt sändningsarkiv kan du visa matcher i repris i upp till en vecka

All teknik via en app

Via smart-tv får du tillgång till nenda via vår app. På äldre TVapparater funkar Nenda med Dongle

cloud cloud

Mer än bara Live-sport

Locka nya kunder med marknadens bästa TV-tjänst.

Tillgång till allt på ett ställe

Slipp avtal direkt med innehållsleverantörer eller distributörer. Vi sköter allt sånt åt dig.

Veckoarkivet låter dig visa gamla matcher

Med Nenda är det enkelt att spela upp veckans bästa matcher. Vårt sändningsarkiv låter dig bestämma vad du vill visa.

Alla rättigheter reserverade

Nenda har alla rättigheter att erbjuda live-sport och mycket mer i offentliga miljöer.

Många nöjda kunder väljer Nenda

Vi vill verkligen rekommendera Nenda! När vi tog kontakt med Nenda så möttes vi av tillmötesgående, kunnig och service inriktad personal. Vi har ett baspaket men får ut mycket mer av det än vad vi fick av vår gamla föråldrade tv-tjänst. Nenda är en modern streamingtjänst med till exempel ett veckoarkiv där gästen själv kan välja när de vill se sina favoritprogram.
Vi vill rekommendera Nenda! Vi har en bred publik på hjorten. Vi har många olika åldersgrupper och nationaliteter. Vi hade behövt köpa in många kanaler för tillfredsställa alla, vilket skulle kosta skjortan. Med Nenda kan vi både ha kakan och äta den med hjälp av Day Passes. Det gör nämligen att vi kan erbjuda ett stort utbud av kanaler, filmer och musik på TV:n, men gästen bestämmer själv vad den vill köpa för underhållning som går utanför vårt baspaket.
När vi skulle köpa nytt tv-system till alla våra rum valde vi Nenda. Streamingtjänsten ger en bättre och mer modern användarupplevelse som våra gäster gillar. Och eftersom tjänsten sänds via internet och streamas direkt via en app på TV:n slapp vi köpa en ny dyr huvudcentral. En annan cool feature är daypasses där våra gäster kan köpa till filmer och kanalpaket om de saknar något som vi normalt inte erbjuder. Detta har vi aldrig kunnat erbjuda innan. Vi har inte haft ett enda klagomål så här långt och kan starkt rekommendera Nenda.
Från att vår klient blir upphämtad i hemmet tills att de har kommit in genom dörren på sin destination känner vi ett ansvar att ge en kompromisslös förstklassig upplevelse. Att ha de senaste och det bästa är en självklarhet för oss. Med Nenda får vi en tjänst som känns modern och med arkivfunktionen kan våra klienter se de nyheter som de kanske missat under en stressig arbetsvecka. Vi gillar också att det finns musikkonserter som man kan titta på medan man väntar. För oss är det självklart att i minsta detalj välja samarbetspartners som gör våra klienters resa bättre.
Vår personal vill kunna se på TV när det är lite mindre kunder i hallen. Men vår bilhall är inte förberedd för att kunna ta in traditionell TV. Vi hade behövt installera parabol och dra kablar etc. Med Nenda var det bara att installera appen på TV:n och börja streama. Det funkar jättebra och därför rekommenderar vi Nenda.

Nenda simplifies your TV - Read our latest news

Borgholm municipality is next in line to switch from linear TV to streaming

Borgholm municipality is next in line to switch from linear TV to streaming. With this, Borgholm municipality becomes one of many that see the advantages of streaming and choose to invest in the digitization of the TV solution for their accommodations….

Nenda is experiencing significant growth, receives backing from Andreas Lind and Johan Hernmarck

Mediatech company Nenda, previously renowned for revolutionizing the B2B TV market in the Nordics with a unique streaming service, now receives support from Andreas Lind (Visual Art) and Johan Hernmarck (Provider Capital). Fresh capital injection and invaluable industry expertise are poised to accelerate Nenda’s business growth further…

Olivia Omsorg Chooses Streaming from Nenda

Olivia Omsorg, established in 2002, has been operating various businesses within the framework of the Act concerning Support and Service for Persons with Certain Functional Impairments (LSS)…