post-image 13 May 2020

#swemester2020 växer med fler kända profiler och engagemang från branschen!

Initiativet #swemester2020 startades av teamet bakom Nenda och John Sandh på Garpenbergs Slott Hotell & Konferens. Målet var att samla all den kommunikativa kraft som branschen besitter för att få svenskarna att välja Sverige när världen öppnar upp igen. Allt för att besöksnäringen, kultur- och föreningslivet ska få en rekordsnabb återhämtning.

Kampanjen har idag nått hundratusentals personer! Uppmärksamheten från press och branschfolk har resulterat i att hundratals destinationer har anslutit sig genom att lägga upp erbjudanden med hashtaggen på instagram och facebook.  Dessutom uppdaterar hundratals nya personer varje vecka sin profilbild med motivet för att visa sitt stöd.

Flera kända artister har gjort inlägg och videohälsningar. Se artisten Robin Bengtssons inspelning från sin studio i Stockholm. Robin var bland annat med i melodifestivalen 2020 med sin låt “Take a Chance”.

Stödet från kulturlivet har varit fenomenalt med starka profiler som givit sitt löfte om att semestra i Sverige 2020. Se Peder Lamms hälsning från från ett rapsblomstrande Skåne, där han har spenderat de senaste veckorna.

Stödet från kulturlivet har varit fenomenalt med starka profiler som givit sitt löfte om att semestra i Sverige 2020. Se Peder Lamms hälsning från från ett rapsblomstrande Skåne, där han har spenderat de senaste veckorna i karantän. Även Li Pamp från TV-programmet Antikmagasinet tillsammans med Joakim Geiger, konstexpert från Stockholms Auktionskammare, visar sitt stöd genom att lägga ut en välproducerad video på sociala medier.

Även Li Pamp från TV-programmet Antikmagasinet tillsammans med Joakim Geiger, konstexpert från Stockholms Auktionskammare, visar sitt stöd genom att lägga ut en video på sociala medier med uppmaning om att semestra i Sverige. 

Vi uppmanar alla i branschen att fortsätta marknadsföra #swemester2020! Gör ett inlägg med er personal där ni lovar att swemestra hela 2020. Eller varför inte ett erbjudande med hashtaggen som rabattkod? För att lägga till motivet #swemester2020 på facebook går du till din profil i Facebook-appen och tryck på ”Redigera” på din profilbild. Tryck sedan på ”Lägg till motiv”. Importera sedan #swemester2020. 

Tillsammans kan vi få svenskarna att välja Sverige, hela 2020 och många år framöver!