post-image 18 juni 2024

Därför är innehåll viktigt för gymmiljöer – mer än bara reklam

I dagens konkurrensutsatta träningsbransch är det avgörande att skapa en attraktiv och engagerande miljö för medlemmarna på gymmet. Efter att ha pratat med medlemmarna visade det sig att en av de mest effektiva metoderna för att uppnå detta är genom att sända väl genomtänkt innehåll på TV-skärmar i lokalen. Även om reklam har sin plats, är det kombinationen av skräddarsytt innehåll och relevant reklam som verkligen kan förvandla träningsupplevelsen och engagera medlemmarna.

Här spelar Nenda Effect TV en central roll genom att erbjuda en komplett lösning för din gymmiljö:

1. Slipp repetitivt och tråkigt innehåll

Ett vanligt problem med traditionella TV-kanaler med reklam är att de ofta blir repetitiva och tråkiga. Effect TV erbjuder ständigt nytt engagerande innehåll och anpassad reklam som håller dina medlemmar intresserade och motiverade.

2. Aktiva tittare ger bättre resultat

Man kanske kan tro att färre reklamtillfällen ger sämre effekt på din reklam. Men undersökningar visar tvärtom att hjärnan kan ta till sig reklam bättre när den kombineras med engagerande innehåll då uppmärksamheten redan är riktad mot skärmen. Mindre doser av reklam bibehåller fokus och engagemang även under reklampauserna. Hög reklamtäthet kan däremot leda till ökad reklamtrötthet, medan mindre och mer relevant reklam bidrar till att tittarna behåller sitt intresse.

3. Skapa en trevligare träningsmiljö

Effektiv användning av TV-skärmar för att visa inspirerande och anpassat innehåll, nyheter och kundspecifik reklam kan höja dina medlemmars upplevelse och engagemang på gymmet. Med Effect TV kan gymägare även enkelt integrera egna reklamfilmer och erbjudanden i innehållet, vilket ger en personlig touch till kundkommunikationen.

Vi förstår att varje gym har unika behov, och vårt mål på Nenda är att tillhandahålla innehåll som inte bara informerar, utan också inspirerar och engagerar. Kontakta oss idag för att lära dig mer om och ta del av Effect TV.