post-image 16 december 2020

Continental Apartment Hotels väljer Nenda

Continental Apartment Hotels har nu beslutat att använda Nenda för sina två kommande lägenhetshotell i Sollentuna och Knivsta. För första gången är all TV-teknik helt molnbaserad. Detta erbjuder inte bara en enkel lösning till låg kostnad för hotellen, det erbjuder även en förbättrad underhållning på rummet.

Continental Apartment Hotels, som ägs och drivs av fastighetsbolaget Amasten, beslutade att välja det mer moderna och tekniskt avancerade alternativet för TV-underhållning på rummet. Efter att ha granskat många alternativ valde de en molnbaserad lösning från Nenda och Android TV-apparater, ”Media Suite” av Phillips.

”Vi vill erbjuda våra hotellgäster en smart och digitaliserad upplevelse, där allt fungerar utan problem. Idag är det inte längre ett plus om tekniken fungerar som den ska, det är en förväntan från kunden och en förutsättning för hotellägare. Valet föll därför på Nenda, som erbjuder en modern TV-streamingupplevelse som hotellets gäster normalt sett har tillgång till hemma. Med mindre hårdvara och komplexitet i systemet kommer Nendas streamingplattform att resultera i färre underhållstimmar och lägre TV-relaterade kostnader för hotell”, säger Kathy Adenlöf, Hotel Manager på Continental Apartment Hotels.

Liksom Netflix laddas Nenda-appen ner direkt till TV:n. Det är allt som krävs. Med Nenda behövs inte längre dyra TV-apparater, parabolantenner eller digitalboxar, vilket gör det till ett ekonomiskt smart alternativ.

”Lösningen som vi på Nenda har utvecklat, tillsammans med en Philips Android TV, innehåller allt som en modern gäst kan förvänta sig idag. Streamade TV-kanaler, ett programarkiv där du kan titta på alla veckans TV-program och inbyggd Chromecast för att se eget innehåll. Vi är mycket glada över samarbetet och övertygade om att Amasten kommer att vara nöjd med den här moderna lösningen”, säger Per Romild, Head of Sales and co-founder av Nenda.

För mer information:


Per Romild, Head of Sales & Co-founder, Nenda AB
[email protected]
+46 (0) 765 25 27 61
nenda.com

Kathy Adenlöf, Hotellansvarig, Amasten Continental Apartment Hotels,
[email protected]
+46 (0) 10 17 89 768
amasten.se