post-image 24 augusti 2020

Tech Lead/CTO till Nenda

Nenda letar nu efter en driven Tech Lead/CTO som kan axla ansvaret för att fortsätta Nendas tekniska expansionen tillsammans med övriga i ledningsgruppen. Nenda är ett disruptivt B2B-streaming-bolag som med både innehåll/kanaler och teknisk plattform revolutionerar TV-upplevelsen inom B2B, ex. hotell, äldreomsorg, kontor, sjukhus etc. Nenda går nu in i en expansiv fas med utrullning av sin tjänst i Norden, men har även planer på expansion inom EU och Mellanöstern.

Du känner dig trygg i att vara den personen som håller i trådarna för att ta Nendas tekniska expansion till nästa nivå. Du kommer ansvara för den tekniska utvecklingen tillsammans med direktrapporterande leverantörer. Det finns möjlighet att få optioner i bolaget för rätt match. Denna roll innefattar väldigt mycket frihet och en chans att få bygga en plattform som miljoner kommer att få uppleva. Det är upp till dig hur Nenda kommer röra sig framåt i sin tekniska utveckling. Nenda har tilltro till entreprenöriella människor som precis som ledningsgruppen alltid försöker lösa problem och förbättra sin produkt.

Eftersökta egenskaper

Teknisk kompetens: Video Streaming Technology, Multimedia Komprimering, SmartTV OS,

Javascript (React, Node.js), AWS, Azure, Mongo DB.

Personliga egenskaper: Driven, van projektledare, handlingskraftig, kommunikativ, ansvarsfull och ser möjligheter i tekniken för affärsutvecklingen. Du har några års erfarenhet som utvecklare, eller annan teknisk roll. Vi ser gärna att du har varit i positioner där du har varit med och fattat beslut för tekniska lösningar, samt varit med i projekt som innefattar streaming. Har goda kunskaper inom API-strukturer, webb-utveckling och gärna haft en hand i större beslut gällande arkitekturen i ett projekt. Ett stort plus om du har erfarenhet utav hårdvara relaterat till TV, ex. SMART-TVs och donglar.

Arbetsuppgifter

Rollen som Tech Lead/CTO hos Nenda innebär en mängd olika ansvarsområden. Där dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Leda bolagets tekniska utveckling, både som utvecklare och arkitekt.
  • Navigera och kunna se hur tekniken på bästa sätt skapar bättre förutsättningar för Nenda & dess kunder.
  • Koordinera tekniska projekt för underleverantörer, samt säkerställa dess leveranser.
  • Få full förståelse för de olika systemintegrationerna Nenda har i dagsläget, och kommer behöva ha.
  • Hitta nya tekniska lösningar som ger en bättre upplevelse för slutkunden.

Känner du att rollen passar dig? Hör av dig till [email protected] för fortsatt diskussion.

Nenda AB – Regeringsgatan 29, Stockholm – t: 08-80 83 25 e: [email protected] w: nenda.com