post-image 10 februari 2022

Ännu en kommun väljer Nenda

Tomelilla Kommun är näst på tur att byta från linjär TV till streaming, till fördel för de boende på kommunens senaste äldreboende som nu får en förbättrad TV-underhållning. I och med detta blir Tomelilla en kommun av många som ser fördelarna med streaming och väljer att satsa på digitalisering av TV-lösningen på sina boenden. 

Trenden att byta till streaming för kommuner har blivit alltmer utbredd då allt fler inser de många fördelarna som tillkommer; enkelt, tryggt, kostnadseffektivt och framförallt bättre underhållning för de som behöver det som mest. 

Med Nendas streamade tjänst kan vårdtagarna på boendet nu njuta av underhållning som de är vana vid hemma, istället för att vara låsta till endast linjära TV-kanaler och TV-tablån. Att välja Nenda innebär ett stort antal fler program att välja mellan eftersom tillgång ges till samtliga program och underhållning som visats på TV den senaste veckan. Med tjänsten kan vårdtagarna på äldreboendet i Tomelilla nu njuta av TV på sina egna premisser.