post-image 24 februari 2022

Åhus Seaside väljer Nenda inför nyöppningen

Sommaren 2022 öppnar nya och moderna Åhus Seaside, beläget precis vid havet. Inför sin nyöppning har hotellet valt Nenda som sin primära TV-underhållning. 

Åhus Seaside består av 72 nyrenoverade hotellrum och utöver detta även bar, restaurang, spa samt fest- och konferensvåning. Hela anläggningen är av toppstandard, där varje detalj är noga utvald för att möta den höga kvalitet som präglar hotellet. Inför valet av TV-underhållning insåg Åhus Seaside att den förlegade, linjära TV-lösningen inte matchade anläggningens standard, vilket gjorde valet av streaming från Nenda givet.

Bytet innebär att anläggningens nya rum kommer att få 100% molnbaserad underhållning direkt in i TV-apparaterna och hotellet slipper även huvudcentraler och tekniskt strul. Installationen görs tillsammans med Nonius och Philips, vilket innebär att gästerna får tillgång till den senaste tv:n från Philips med inbyggd Chromecast som komplement. Gästerna på Åhus Seaside kommer kunna njuta av en “just-like-home” känsla med streamad TV-underhållning, samtidigt som de kopplar av och njuter av de vackra omgivningarna.