post-image 14 februari 2023

Ad Astra by Elite Hotels väljer Nenda

Elite Hotels väljer Nenda till sitt nya flaggskepp, destinationshotellet Ad Astra i Södertälje. 

Elite Hotels beskriver Ad Astra by Elite som ett italienskt signaturhotell med premiumapproach beläget i vackra Snäckviken söder om Stockholm. En upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och pétanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. I de 161 rummen och sviterna finns något för alla tillfällen.

I och med att TV-lösningen blir helt molnbaserad slipper Elite Hotels nu krångel med separat TV-infrastruktur och kan istället använda sig enbart av sin internetuppkoppling. Nendas tjänst gör det med andra ord enklare för hotellet vad gäller teknik, och genererar mervärde för de gästerna genom att erbjuda en streamingupplevelse som gästerna är vana vid hemma.

Med Nendas streamingteknik ingår också en hyrbutik, där gästerna kan välja på ett stort utbud av kanaler och filmpaket. Dessutom en playfunktion som gör att gästerna kan se alla program, serier och filmer som visats under den senaste veckan, när det passar dem. Mer underhållning än vad även den kräsnaste av gäster kan kräva med andra ord. 

Välkommen Elite Hotels!