post-image 16 juni 2021

Account Manager till Nenda

Nenda grundades 2019 och är den första TV-operatören i Europa att erbjuda streamad TV-underhållning för företag. Nenda erbjuder en app (SaaS) som installeras direkt på TVn – ett slags Netflix för företag. Nenda har tagit en disruptiv position på mediamarknaden och vi växer med mycket positiv feedback från kunder och vårt ekosystem.

Vi letar efter en Account Manager som på sikt ska ta rollen som Key Account Manager på Nenda. Du kommer att ha tillgång till en överlägsen tjänst, ha möjlighet att bearbeta en marknad från grunden och arbeta nära vårt grundarteam. Detta kommer ske genom att proaktivt uppsöka potentiella kunder via telefon, e-post eller automatiserade digitala processer. Du kommer succesivt också börja arbeta med våra partners inom de olika segmenten vi bearbetar.

Vidare ser vi att du som person är en stark relationsbyggare som har lätt att orientera sig i olika sociala sammanhang och som känner sig trygg att prata med beslutsfattare på alla nivåer inom företagsvärlden.

Du som ansluter är tidigt in i organisationen och kommer ha stor påverkan på Nendas fortsatta tillväxtresa. För rätt person finns alla möjligheter att med tiden få utökat ansvar och vår förhoppning är att Du ska kunna inta en framtida roll som säljchef inom något av Nendas olika segment.

Egenskaper:

·       ”Hunter” mentalitet som ger allt i varje säljsamtal/kundmöte

·       Hanterar excel och powerpoint på god nivå

·       Talar och skriver flytande svenska och engelska

·       Erfarenhet från B2B-sälj

·       Utbildning; eftergymnasial (ej krav, men fördelaktigt)

Vi erbjuder:

·       En marknadsmässig lön

·       Attraktivt bonussystem

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Per Romild, Head of Sales & Distribution, på mail via [email protected] eller på telefonnummer +46 (0)765 25 27 61.

Ansökan skickas ihop med personligt brev och CV till [email protected], märk ”account manager”. Sista dag för ansökan är 30 juni 2021. Urval kommer dock ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.