post-image 26 januari 2022

37 år av säljerfarenhet ansluter till Nenda

Nya talanger ansluter sig till Nenda, med totalt 37 års erfarenhet av sälj kombinerat. Med de nya säljpositionerna tar Nenda ännu ett kliv mot en stark position på B2B marknaden för streaming. I säljteamet ingår numera utöver Rickard Fernholm, Daniele Ilardo och Fredrik Olsson. Talangen Daniele Ilardo har över 17 års erfarenhet av företagsförsäljning och har bland annat byggt upp ett flertal framgångsrika säljbolag inom besöksnäringen. Vidare kommer säljstjärnan Fredrik Olsson från Elgiganten, där han varit B2B-ansvarig och Account Manager.

“Nendas produkterbjudande är helt överlägset, ligger före sin tid och marknadsresponsen har varit enorm. När möjligheten att ansluta till Nenda dök upp var det en självklarhet att hoppa på”, säger Daniele Ilardo. 

Fredrik Olsson säger “Nenda tickade alla boxar direkt med en innovativ produkt på en annars stillastående marknad. Tänk att på ett hotell eller äldreboende kunna kasta TV-tablån i soptunnan och titta på vad man vill, när man vill. Toppservice!”

Anders Hässel, VD och Founder på Nenda säger “Nenda växer och efterfrågan på våra tjänster är stor. Fredrik och Daniele passar perfekt in i teamet med karaktärsdrag som glädje, positivism och driv som också genomsyrar vår kultur. Båda brinner för det Nenda står för – att bygga något riktigt bra som förändrar en hel industri. Med Fredrik och Daniele så adderar vi säljkraft och framförallt hela 37 års erfarenhet av sälj tillsammans!”